VEM ÄR LITENLISA?



Hej!
Lisa heter jag då, inte svårt att lista ut kanske ;) Jag är 16 år gammal. Bor någonstans i det sköna och gröna Värmland. Love it! Bor tillsammans med min pappa och mina småbrorsor M & N. Jo, jag har en mamma också. Men jag bor inte så mycket hos henne. Typ bara varannan helg.

Jag gillar huuuur mycket saker som helst. Har faktiskt skrivit upp allt jag kommit på hittils. Över 70 saker. Men allt det orkar jag inte räkna upp. Jag gillar att fota bland annat. Fast gör det inte så ofta, tyvärr. Men när jag gör det gör jag det med min digitalkamera. En Samsung L830 har jag. Alla bilder i bloggen är fotade med den, om det inte står nåt annat.



Varför suddar du alltid över allas ansikten?
Jo, det finns flera anledningar. Till exempel för att jag inte vill lägga upp bilder på dom på internet. Man vet aldrig vad som kan hända. Och jag vet ju inte om dom vill att jag ska lägga upp bilder heller. Dom kanske tycker att dom blev asfula liksom. Det är ju inte så schysst att lägga upp bilder på folk som inte vill det. Men om nån säger "lägg upp den här på din blogg" så gör jag det, såklart. För då har jag ju deras "tillstånd".

Vad är "rfjchalm" och "mmv"?
RFJCHALM är mina kompisar. Och det är oftast så jag kommer kalla dom i bloggen. C kallar jag för bv ibland. Bästa vän alltså, för det är det han är. A kommer jag kalla jag för Grewé ibland, för vi brukar kalla honom det. (Fast han vill inte det, haha.) L kallar jag för L-L. Och M för liten M. För M är ju min brorsa.
Mmv är gatan jag bor på. Det har inget med gatunamnet att göra. Det står för något annat (hemligt).

Hoppas det där redde ut lite saker. Är det fortfarande något ni undrar är det bara att fråga.
C ya!
/ Lisa


VOV, VOV, CUTIE

Snackade lite med världens sötaste L-L förut. Hon hade nåra gulliga hundar, hehe. Tog lite kort på dom & oss.
(På 4:e bilden är det en närbild på en av hundarna, så ni vet. ;D )
L-L du är bäst! <3













KLICKA PÅ BILDEN OM NI INTE SER VAD DET STÅR


HEADER

Nu har jag fixat en header! Vad tycks? Jag tycker den blev rätt bra faktiskt :D
Om det inte ser ut som på bilden, tryck F5. Om det inte funkar får ni säga till!

LILLA SNIGEL AKTA DIG


Foto - Sony Ericsson W595

Hejsan!
Idag har jag inte gjort mycket alls. Mormor och morfar kom förbi lite förut. Fikade lite och så. Fick 50 kr, hehe. ;) Annars har jag typ bara segat vid datorn och läst Harry Potter. Och varit ute och gått. Och så sov jag typ en timme förut.
Nu ska jag lägga mej och kolla på tv eller läsa. Och sen sova tror jag. Är ganska trött!

ANG. DESIGNEN

Måste bara säga att, JAG VET! Min blogg är typ a total mess (som jag skrev redan från början). Men jag jobbar på det hela tiden. Bit för bit. Så ni vet att den blir snyggare och snyggare ;) Ska fixa en header också. Fast att den jag har nu är så fin (helt grå). Haha, nej men så ni vet.
DET KOMMER!

BILDER FRÅN IGÅR






Visst är dom fina ( / störda haha).
BÄST ÄR NI <3

ÅH POLLY VAD SÖT






Bilder från igår, på bv's kanin Polly. Hur söt som helst!
(Fina öron på sista bilden ;))

ÄNTLIGEN!!!

Nu har jag varit vaken i 24 timmar!!! = JAG HAR DYGNAT!
Stolt, haha. Såklart. Nej men haha. Är typ huuuur trött som helst nu, men orkar inte sova. Ska gå ut och gå med pappa istället. Inte så smart kanske men jaja. Vi får se hur det går. Lägger upp fina bilder från igår lite senare. Tjo!

Update, 11:25.
Har kommit hem från promenaden nu. Ska nog sova lite tror jag. Är rätt trött. Eller nej, det är jag egentligen inte. Bara i bena, haha. Nej men jag lägger mej och läser ett tag. Får se om jag somnar ;)

MH, BÖRJAR BLI LITE TRÖTT NU

Tjatja!
Har inte sovit på hela natten! Ska bara va vaken till typ tio - halv elva så har jag dygnat. Det går bra serru! Fast börjar bli lite trött nu faktiskt. Nej, skriver mer i eftermiddag eller nåt. Ska gå ut till m & bv i "tältet" nu (n & grewé är inne och sover haha!). C ya!


OJ, ÄR DET BARA ONSDAG?!


Hahaha det här blir att äta ikväll! Ska nämligen (försöka) dygna. Vi får se hur det lyckas men ;) Oj, nu kom min bästizzz. Ska dra ut och fixa studsmattan. Det är nämligen där under vi ska vara. Jag, bv, m, n & grewé (nej han heter inte så på riktigt). Vi hörs senare! (Kanske inatt, vem vet. Vi ska ha med datorn haha.)

CAMPING-TIME

Igår var det tältning i trädgården som gällde ja! Väldigt kul måste jag säga. Eller det kanske berodde på att jag blev typ övertrött gånger tusen och skrattade åt allt. Och då menar jag ALLT. Liksom, hur kul är det när nån säger "handfat" mitt på dagen? Nej, just det.
Kan säga att mitt ben blev konstigt och gick inte att sträcka på helt. Så jag låg och skrek:"Aj mitt ben!!!" ett tag. Fast sen blev allt helt plötsligt askul, så jag låg och skrattade åt benet istället. Efter det gick allt utför. Och det ledde till att jag skrattade åt ord som "handfat".
Nej, nog snackat. Här får ni lite bilder:






1. Tältet och jag! Tältet var stort som jag-vet-inte-vad och jag har fina sova-i-tält-kläder på mej.
2. En väldigt suddig bild på mej. Det ser inte ut som jag. Men det är det. .. Tror jag.
3. Min nalle! Haha, han fick följa med och tälta ;)


LET'S SAVE THE WORLD

Dåligt uppdaterat idag, jag vet. Men jag har haft fullt upp hela dagen! Tänkte skriva lite imorse, men då kom min bästizzz och frågade om vi skulle va idag, och då sa jag ju ja såklart! Sen har jag varit med han hela dagen, så jag har inte haft tid att skriva. Men nu kommer det!
Såhär såg (/ser) jag ut idag! (OBS! Fin bild jag tog i trädgården för typ 5 minuter sedan)

Äääälskar även den här tröjan kan jag säga. En av mina favoriter! Ekologisk också! Kan man inte tro va? Haha. Långt och fult hår har jag också såg jag. Måste klippa mej snart. Jaja, snart kommer ett till inlägg, om tältningen igår.
C ya!


HUBBA BUBBA




LOOK OF TODAY






Dagens "outfit". Såhär såg jag alltså ut idag. Kan säga att jag äääääälskar tröjan! Haha. En fin hopp-bild fick ni också. Because I love it.
Nu ska jag snart till mamma. Vi ska nämligen testa vårt nya tält i natt. Tälta i trädgårn alltså!
Tjo!


YOU'RE THE BEST















Nu är jag hemma från utflykten med rfja! (Har varit hemma i typ 1 ½ timme men ..)
Det var hur roligt som helst! Åh, rfja ni är BÄST!


DAGEN ÄR RÄDDAD

YES!!!
Det blir grillning med rfj idag! Tjoho! Dagen är räddad! Nej, nu måste jag åka och handla.
Vi hörs sen!


NY BLOGG!

Hej alla! :)
Ny blogg nu. Eller ny och ny .. har bara tagit bort alla gamla inlägg.
Menmen, det här blir bra det!
Nu ska jag fixa designen lite, för som ni ser är den a total mess.
Hörs sen!

Jag, oktober -08.

RSS 2.0