Scones


HEJ :D

Kort skoldag idag. Började 8:30 och slutade 10:30! Väldigt skönt! :D Har alltså varit hemma nåra timmar. Bakade scones förut. Huuuuur goda som helst (skrytarN)!!! Skulle kunna äta upp alla men vill vara lite snäll och bjuda familjen, haha. ;)
Vad ska jag göra resten av dagen då? Hmm .. bra fråga. Vi får se. Kanske blir att jag är med nån sen. Eller så blir det att slappa bara. Läsa, datorn, tv osv. Inga läxor iaf! :D
C YA

Båtbuss






Nu är jag hemma från båtbuss-turen. Det var roligt :D Massa fina hus osv längs vattnet hihi ;)

Bara för att min bv är snyggare än din!

IGÅR! :

Hahaha kartongmannen xD
Jag, bv, Grewé och N hittade en kartong i Grewés garage och kom på att vi kunde trycka ner bv i den. Haha resultatet ser ni på bilden. Snyggast ever om ni frågar mej. ;)
Jag tog lite kartong och gjorde en kjol också. Vad tycker ni? Nya modet?? SÅKLART!


Sen cyklade vi iväg och gjorde bevvan osäkert, haha. Ni är bäst ily<3

Målar-Lisa




HEJ! :D
Idag har jag målat endel. Kanske syns på bilderna, haha ;D (Shit vad liten jag ser ut på första bilden xD) Annars har jag varit med bv, N & Grewé också. Rätt najzzzzzzz för dom är bäst! ily<3
Nu ska jag och pappa snart ut och åka lite båt. Men inte vilken som helst, utan båt-buss! Så det blir najs det.
C YA.

Gratis fotobok!


Hej bloggen!
Dåligt uppdaterat, jag vet. Men har inte haft ork att skriva. Har inte hänt nåt intressant heller så xD

Nu ska jag iallafall tipsa om en bra sak!
Jag har läst på flera olika bloggar om att man kan få en gratis fotobok från Fujifilm, värde 344 kronor! Och det enda man behöver göra är att skriva 100 ord om den! Snacka om bra grej! Kolla bara på bilderna ovanför, visst ser det häftigt ut! Jag som älskar att pyssla med bilder och så. Det här blir helt perfekt! Vill du ha mer info om fotoboken kan du klicka HÄR. Vill du också ha en gratis fotobok? Klicka HÄR!
I min fotobok ska jag ha bilder från 2008-2009, tagna med min digitalkamera. Det ska vara blandade bilder. På kompisar, natur, roliga händelser, osv. Det kommer bli hur bra som helst.
Rekommenderar det verkligen! :D

Tråkigt


"gammal" bild. love it.

Hej.
Har inte gjort nåt idag som är speciellt värt att berätta. Skolan, datorn, läsa, handla med pappa bara. Orkar inte skriva. Min design är fulast i världen men har inte tid eller ork att fixa den nu.
Sorry för världens tråkigaste inlägg. Tjo.

Windsurfing :D


Jag är skillad, eller hur (HAHA)

Hej!
Idag var det windsurfing som gällde! Klockan nio på morgonen gav jag mej ut i vattnet med våtdräckt (snyggt slimmad, haha), flytväst och hjälm. Shit vad snygga vi var alltså. ;D Men det gick faktiskt rätt hyfsat ändå. :D Fast först när man skulle få upp seglet, jag bara:"shit, det här kommer aldrig gå!!" Men när man väl fått upp det och fått in tekniken gick det rätt bra! Åkte iväg "längre" sträckor flera gånger, tjoho! Verkligen askul! :D Resten av dagen slappade vi typ bara på stranden, och körde lite minigolf. Sen hemma har jag typ bara slappat. Och varit och fixat tid till pianot, hihi. :D Nu blir det tv, tjo!

Vart tog 'surprisen' vägen??


"Gammal" bild, but i love it!

Hej! Skola idag igen då. Orkaaaaaaaaaaaaa. Gjorde inget annat än att leka. Hallå det kan jag göra hemma liksom?! Så j'vla onödigt så det finns inte. Vi skulle få en "surprise" också, men nej. Det fick vi inte. AHHHHHHHHHHHH! Jaja. Imorrn blir det att vindsurfa. Najs. :D Fast kommer suga på det men jaja. xD
Nu blir det tv typ. Tjo. :)

Armband


Hej! :D
Klippte mej idag som sagt. Bilder längre ner i bloggen. Sen har jag, M & N hackat i gruvan (garaget) xD Var till höstmarknaden idag igen. Fast alla höll typ på att plocka ihop men. Köpte ett armband iaf! :D (Höger på bilden)
Ska snart till mamma och äta. Och hämta lite saker. Tjo!

Klippt mej, tjoho!


JAG ÄR NÖJD hihi :D Fast det ser lite noobigt ut att ha helt rakt men.. Får fluffa upp det lite xD Shit vad långt hår jag hade innan btw :O


Höstmarknad


Heeeeeeej! :D
Idag har jag varit på höstmarknad med M, N & C! Inte för att det höst direkt men .. jaja. Köpte två munkar, tjock ofc. Lite godisregn var det också. Tur att det bara var äckligt godis!!! Sen drog vi till Willan (willys alltså). Köpte 2 liter glass för 10,50 & tuggummin (bilden). Fett värt!
Imorrn blir det klippning som sagt. Läskigt, haha xD
Nu ska jag till mamma och äta, tjo!

My precious



Hej!
Vad gör alla? Själv gör jag inget typ. Eller bloggar gör jag ju såklart men xD Igår gick jag somsagt till mamma och hämtade Harry Potter 1 & 5. Nu har jag äääääntligen hela samligen samlad. Har haft alla böcker sen november men haft nåra hos mamma. Men nu är alla hos pappa. Hihi, love them <3
Idag vet jag inte vad det blir. Va ute iaf, det är soooooool! :D Imorrn ska jag klippa mej också, får se hur det blir. Lägger såklart in före- och efter-bild imorrn :) Ha en bra lördag :D


Besöksrekord!


TITTA!
Hade besöksrekord igår!! 3 (TRE!!!) besökare!! WOOO jag rockar fett!
(haha sucker xD)

Jag hatar att skriva rubriker

Gammal bild, but i like it :D

Tjaaaaaaa!
Skola idag igen. Seriöst, är redan trött på skiten! Suck. Orkar inte berätta om vad vi gjorde idag, antar att ingen blir speciellt ledsen? Nej, precis. Har precis tagit en regn-promenad till mamma och hämtat lite böcker hehe (Harry Potter <3 1&5). Nu blir det nog lite tv, tjo :D
(Mhh, sann rubrik!)


Stan


(Fel håll, jag vet)
Hej igen ;)
Skulle ner till stan och lämna in papper om bank-kort, men mamma hade glömt min lapp så det blev inte så. Men jag hittade en tröja på Stadium som fick följa med hem, hihi :D Fick även en glass av mamma ;)
Nu har jag precis nörd-läst harry potter, haha. Ska slappa lite vid datorn nu, tjo!

Första skoldagen avklarad!




Jag idag. ;)

Hej!
Nu har jag klarat av första skoldagen, tjohoo! (Vi är typ 32 i klassen btw!! Typ bara 8-9 killar och resten tjejer xD Haha) Hände inte så mkt. Typ bara massa papper att fylla i och kolla schema och hämta böcker. Imorrn blir det typ mer info och nån grupp-övning eller nåt. Sen på tisdag ska vi nog vindsurfa!! Hur nu det ska gå, haha. Kommer suga rätt mkt på det tror jag xD Vi får se!
Nu ska jag ta det lugnt lite. Får se vad jag hittar på sen. Ska nog till stan och fixa bank-kort, får se ;)
C ya! :D

En till busig katt






Kolla vad mammas katt hade gjort idag (Hon brukar jämt göra så men ändå)!! Busig eller vad?! Hihi :)
Hej!
Nu är min sista sommarlovsdag för det här året nästan slut! Buuhuuuää :(:( Imorrn är det skolan som gäller, suck. Jaja, that's life. Idag var det en bra dag iaf. Har hunnit med en hel del!
- Gjort ett halsband
- Gjort två "nyckelringar" (kan visa nån annan dag)
- Läst mkt
- Cyklat till Pekås och köpt en glass (tänkte köpa 20 munkar för 40 kr, nåt erbjudande, men det var slut. Vem köper 20 munkar liksom ......... host, jag.)
- Ätit FEM glassar! (Haha, hade det som ett "mål" i sommar, att äta 5 glassar på en dag. Hade helt glömt bort det så jag gjorde det verkligen i sista sekunden haha)
- Varit hos mamma och fikat, eftersom min lillebror har namsdag idag (OOOPS nu råkade jag avslöja det också :O ;) )
- Lekt med liten M lite ;)
- Snackat med MNC&A! (<3)
Typ det! Sista sommarlovsdagen var braaaaa! :D
Nu ska jag snart sova, skola imorrn!! SHIT!
Sov gott :D


Sista sommarlovsdagen (!!!)


Hej. Det här är dagens "outfit" (<- fult ord men jaja). Det blev lite enkelt idag, orkar inte bry mej så mkt. Idag ska jag nog mest ta det lugnt. Det är ju sista sommarlovsdagen idag!!! OMG! Det är alltså skola imorrn. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Har ingen kommentar (som inte innehåller svordomar ;)).
Hade tänkt visa halsbandet jag gjorde lite fort förut. Men eftersom min kamera suger och inte kan ta kort på så små saker så nära, så gick inte det. Men jag ringade in den på bilden. Det syns inte så bra, men det är en apa. Mitt djur i det kinesiska nyåret eller vad man ska säga. ;) Söt är den iaf. Även om det inte syns.
C ya!

Busig katt



Hejsan!
Idag har jag inte gjort mkt alls faktiskt. Typ datorn, läst, snackat med CAMN, mer dator osv. Missan (bilden. A's katt) var busig och rymde förut haha. Ashögt upp i ett träd. Haha busig mittan xD
Imorrn är det sista sommarlovsdagen också. FAN! Hatar skolan. Orkar inte! Usch och fy och blä!!!
Nej, nu ska jag nog sova. C ya!

Suck

Måste bara tala om att min meny är helt konstig just nu. Ingenting funkar att ändra och när jag återställde den hände fortfarande ingenting. Bara så alla vet så ska den inte se ut som den gör.

Klicka!

Här -> Följ min blogg med bloglovin Snälla? (a)

mhh


Testar lite, xD

Låda

Gjorde en låda idag. Att ha lite pengar i. Pengar som jag ska spara till nåt jag behöver eller vill ha senare. Har inte kommit på nåt än men det kommer väl ;) Har just nu två tusen i den tror jag. (Försök inte råna mej nu, haha xD)
Såhär blev den:



Ny tröja


Ny tröja jag köpte i fredags. Like it :D Köpt på JC för 199:-

Pics

Var och gick med pappa nånstans. (Jag på bild 4)













In the shadow




Ser jättekonstig ut på bilderna, men det var mörkt och jag var trött, haha xD

lillebror


Bild av lillebror som jag målade i förrgår. Klistrade in den i kortet han fick igår. Blev nöjd med den ;)

N's födelsedag

Igår var det ju min brorsas födelsedag! Hehe, tror jag gick upp typ 50 kilo eller nåt xD Åt liksom först daim-tårta, sen TIO pannkakor (love it), sen massa fika. Fanns tårta sen också men kände inte att jag skulle orka det ... (xD)
Bilder från igår:

N på morgonen. Frukost på sängen ;)


Flaggade för brorsan, såklart!


Öppnar paket (hos mamma). Vad kan det vara?


Money, money, money! ;D


Och en buddha-figur :D


Det är ingen vanlig dag ...


Ja idag fyller min minsta lillebror år! TJOHOO! (= tårta hehehe)
Grattis brorsan! :D

Bilder från dalarna, dag 3.


Släkt-träff idag igen. Utsikt från stället vi var på! :D


Söt Salma. :D


Sen gick alla och tittade på några hus som släktingar hade bott i.


Sen var det bad-tajm! :D


Vatten :D


Jag på väg hem. Vi stannade och fikade lite. Gillar bilden!


Stället där vi stannade.


Stället där vi stannade!

Så det var (typ) alla bilder från Dalarna. Släkt-träffen var bäst! Alla var hur snälla som helst. Lovade även Tina (pappas kusin) att vi skulle åka till USA och hälsa på dom hehe. HOPPAS! :D

Bilder från dalarna, dag 2

Efter .. jag vet!

Kyrka. Gick på stan idag. :D


Brorsorna utanför hotellet. <3


Gick på promenad med dom här snygga! Faster, pappa, kusin & brorsor. <3


Faluån.


Bra jobbat? xD


Lillebror vid Faluån. <3


Faluån. (Häftigt vatten!)


Kusin, pappa, faster och brorsor. <3


BÄST ÄR NI! ILY <3

DÅLIG, JAG VET

Ja, jag vet att jag är typ sämst på att uppdatera. Men har faktiskt varit i Skara! Har jättemycket bilder att visa, men kameran är hos mamma. Så det går tyvärr inte just nu. Men det kommer! Nu ska jag greja lite på datorn sen ska jag fixa ett kort till min brorsa. Han fyller nämligen år imorrn! TJOHO!

(Btw - det kommer vara rätt stökigt på bloggen ett tag. Massa halvfärdiga saker. Men det är för att jag håller på att göra om!)


SURPRISE

Oj. Fick precis reda på att jag ska till skara sommarland imorrn! Bäst att börja packa kanske?!
Ses på onsdag! :)

BILDER FRÅN DALARNA, DAG 1


Hotellet


Hahahahaahahaha. Det första pappa gjorde var att köra över en blomkruka! SMART eller hur! Haha jag skrattade så jag dog tror jag. (Fast sen blev det rätt jobbigt när pappa tjatade om "flowerpot" resten av resan)


Bryggan vid badplatsen + släktingar. <3


Vid badplatsen


BADAAAA :D


Jag, M, N, kusin och 2 tremänningar på flytbryggan. :D


Haha vi höll på och tippade den asmkt. ASKUL! Bäst är ni <3


Utsikt från huset vi var vid och åt och så.


Huset + släääääktingar! :D <3

BUBBLOR










Jag hjärta bubblor, that's it!
Idag har jag tagit kort på bubblor bland annat, haha. Det var H som blåste lite ;D Sen har jag varit med bv :D <3 Och BADAAAAAAT! Jiiihhhhooooooo! Nu ska jag gå ut och snacka med bv, Grewé, M & N lite. Sen blir det film. "Harry Potter och fången från azkaban"!
(Bilder från Dalarna kommer imorrn, promise!)

HEMMAAAAAAAA

Eller ja. Jag kom väl hem igår men. ;) Fast jag hann inte skriva då för jag var med bv, Grewé, M & N. Najs! :D
Nu ska jag kolla igenom några nya inlägg på bloglovin. Har liksom typ 290 stycken att kolla på. Var bara borta 3 dagar liksom! Hallå?!?! Skriv inte så mkt!! Haha.
Det kommer nog nåra inlägg senare om släktträffarna och så.
TJO!


HEJ FRÅN DALARNA!

Hej!
Dåligt uppdaterat, jag vet. Men jag är liksom i Dalarna nu! Har varit här sen i tisdags typ. Så det är därför. Har inte så mkt att berätta just nu. Skriver om allt jag gjort och så när jag kommer hem, alltså ikväll. Eller så skriver jag imorrn, får se vad klockan är när jag kommer hem. Och om jag orkar. Hehe.
Nu är jag JÄVLIGT förbannad på min brorsa (som vanligt). Orkar inte berätta varför, men han är iallafall helt dum i huvudet. Nu vet ni.
C ya!


RULLA RULLA LITEN BULLA









Bakade bullar idag med mamma. Mhhh GOTT! <333 Hinner inte skriva mer. Måste packa! Ska till Dalarna imorrn!! TJOHOO!

FLYGMYRSINVASION!!!

Jaha, nu är det alltså dags för den årliga flyrmygsinvasionen. Inte så trevligt. Men ganska kul att spruta vatten på dom / slå ner dom med olika saker. Haha xD Fast dom anfaller typ och sätter sej vart som helst. Rätt irriterande. Orkade inte vara ute mer. För många flygmyror, för lite vatten / folk.

BUTTERFLY


EN RUBRIK HÄR TYP


Dagens outfit. Älskar den här tröjan med. Haha, älskar alla mina tröjor. ;) Haha, nej.
Ska nog .. oj. Nu kom bv & N. Ska gå ut till dom. Tjo!

MH, HAPPY DAY

Hej!
SOOOOOL idag! Så jag har varit ute en hel del. Cyklade lite med L-L & liten M. Söta <3 Sen kollade jag och L-L på film. "Happy feet". Haha, skrattade asmycket åt dom där "5 amigos" eller vad dom hette. Haha, sköna xD
Har absolut inget att göra just nu. Tror jag ska gå ut och skriva lite. Eller måla kanske. Får se.
Först får ni lite fina bilder från cykelturen med L-L & liten M. När vi stannade i en lekpark och gungade ;)





Foto - Sony Ericsson W595


RSS 2.0